Blog

Blog

Ve své praxi Trichologa se denně při hovorech se svými zákazníky dostáváme k tématu výživy, která jako plno jiných věcí, úzce souvisí se stavem našich vlasů.

Optimální péče o vlasy zahrnuje udržování rovnováhy mezi hydratací a proteinovou péčí. Tato rovnováha je klíčová pro udržení zdravých, pevných a pružných vlasů.

Indická masáž hlavy je jemné, léčivé ošetření hlavy, krku, ramen a horní části paží. Odstraňujeme každodenní stres, bolesti hlavy a očí, napětí v ramenou, v krku a šíji, zlepšuje kvalitu vlasů, navozuje pocit duševní pohody a celkově fyzicky i psychicky harmonizuje organismus.

Pokožka naší hlavy je místo, kde se hluboko v pokožce ukývají vlasové folikuly, nebo-li vlasové cibulky, ze kterých rostou nové, silné, zdravé a husté vlasy, které se nelámou, netřepí a nepadají víc, než je normální....ale co je vlastně normálně, že?

Od narození do svých 37 let jsem nosila jméno Šárka Hornová. Ale po narození naší dcery Mathildy jsme se s přítelem vzali a mé příjmení se změnilo na Hloušková.